Om föreningen

Föreningen består av 73 lägenheter, samtliga renoverade 2001 och fram till sista inflyttningen under våren 2002.

Huset har åtta ingångar varav sex stycken originalentréer, vid renoveringen öppnades ytterligare två ingångar.

Storleken på lägenheterna varierar från ett rum och kök om cirka 50 kvadratmeter till fem rum och kök om cirka 135 kvadratmeter. Alla lägenheter är helt unika med individuella planlösningar beroende på anpassning mot det gamla husets tjocka väggar. Några lägenheter har eget aktivitetsrum och flera lägenheter har loft för att utnyttja den stora takhöjden på upp till fem meter.

Föreningen har två stora tvättstugor samt egen bastu och gemensamhetslokal. Vår egen uteplats finns söder om huset, där finns sittgrupper, boulebana, sandlåda och en platsbyggd grill. Bilar parkeras på 61 p-platser med eluttag för motorvärmare samt sex stycken besöksplatser belägna söder om huset vid Långbrohallen, Gustaf Wickmans väg.

I samband med den stora renoveringen byggdes även två miljöhus för källsortering av hushållssopor. Föreningen är ansluten till Com Hems kabeltv-nät, både analogt och digitalt. Samtliga lägenheter har även möjlighet till Internetuppkoppling via Com Hem och Ownit via fiber (som ingår i avgiften).

Hela fastigheten är uppvärmd via miljövänlig fjärrvärme och sparar energi genom att prognosstyra värmen med system från e-gain.
Föreningen ingår tillsammans med JM i en samarbetsgrupp med övriga bostadsrättsföreningar i Långbro Park: Brf. Lindallén, Brf. Hasselängen samt Brf.Kopparbjörken.

Kommentera