Integritetspolicy

Information om hantering av personuppgifter

I denna integritetspolicy ger vi dig information om hur vi hanterar dina personuppgifter i samband med dina kontakter med oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter.

Ansvar för personuppgifter

Bostadsrättsföreningen Ekparken, Stora Kvinns väg 80, 125 59 Älvsjö. org. nr. 769606-2111 är personuppgiftsansvarig för uppgifter som inhämtas och behandlas av brf Ekparken.

Vilka personuppgifter samlas in?

Brf. Ekparken samlar in kontaktuppgifter, namn, e-postadress och telefonnummer på personer som aktivt kontaktar oss via vår hemsida

Insamlad användardata

Vi använder så kallade cookies på vår webbplats och uppgifter om besök på vår webbplats inklusive uppgifter om din dator eller enhet, inklusive IP-adress, operativsystem och webbläsare samlas in i syfte att förhindra bedrägerier och för olika administrativa ändamål, såsom att övervaka prestanda på webbplatsen, förbättra användbarheten, layout och navigering.

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

För trafikanalys på hemsidan använder vi oss av Google analytics insamlingsfunktion.

Ditt samtycke gäller för följande domäner: ekparken.se

Varför behandlar vi dina personuppgifter?

Användardata används enligt nedan.

  • För att hindra dataintrång och missbruk av våra tjänster.
  • För att fullgöra vår skyldighet enligt lag; avseende myndighets beslut eller bokföringskrav eller enligt skatterättsliga lagar.
  • För att kunna registrera de personer som meddelar att de inte vill ha eventuell information från oss.
  • För att göra uppdateringar av tjänster och produkter samt optimera den tekniska funktionaliteten i våra system.
  • Brf. Ekparken delar aldrig den information som du lämnat via vår hemsida till tredje part.
Säkerhet, inloggning och övervakning

Vår hemsida har ständig övervakning mot intrång och har tvåstegsverifiering vid inloggning för att på bästa sätt skydda våra uppgifter.

Klagomål

Om du anser att vi har hanterat dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du vända dig direkt till oss. Datainspektionen är ansvarig för tillsyn enligt dataskyddslagstiftning och den som anser att det förekommer felaktig hantering av personuppgifter kan framställa klagomål till Datainspektionen.

Kontakta oss

Om du har frågor om hur vi använder dina personuppgifter kontaktar du oss via info@ekparken.se